Hirek

Új helyszínen és időpontokban a gála!

Fontos szolgálati közlemény: új helyszínre költözött és duplázni fog a január 17-re meghirdetett Újévi Operettgála. Elnézést kérünk a Kedves Nézőktől és előre is köszönjük a megértésüket. Mutatjuk a részleteket!

A Sportcsarnokba tervezett előadás azért módosul, mert szakhatósági problémák merültek fel, ezért nem tarthatjuk meg az eredeti helyszínen a gálát. Az előadás azonban nem marad el”, nyilatkozta a változás kapcsán a KORONAfm100 rádióban Szabó Árpád színházigazgató.

Az operettgála műsorában és a fellépők névsorát illetően minden változatlan, ami azonban a meghirdetettekkel ellentétesen alakul: a helyszín nem a Városi Sportcsarnok, hanem a Szent István Gimnázium díszterme lesz – két előadással.

Az első előadás délután fél ötkor (16:30-kor) kezdődik. Erre várják mindazon nézőket, akiknek a jegyén 381-től felfelé szereplő sorszám található, vagy egyáltalán nincsen sorszám (tehát az eredeti felállás szerint a lelátóra váltottak belépőt).

A második előadás este fél nyolckor (19:30-kor) kezdődik. Erre az alkalomra mindazok jöhetnek, akiknek a belépőjegyén 1-től 380-ig szerepel sorszám.

Szolgálati közlemény, hogy amennyiben valaki az új körülmények ismeretében lemondana a jegyéről, vagy visszaváltaná azt (reméljük erre nem kerül sor). Ezt megteheti színházunk ismert jegyforgalmazó irodáiban, vagy a közönségszervezőnél.

Találkozzunk január 17-én a Szent István Gimnázium dísztermében!