Hirek Sajtó 2013

SAJTÓ: Operettshow Kalocsán III.

A KaloHírek városi hírportál is fotós beszámolót közölt január 17-i Újévi Operettgálánkról és (legnagyobb örömünkre) szuperlatívuszokban írtak a műsorról. Mi ugyanígy szólhatunk a nagyérdeműről, akik életben tartják ezt a szép eseményt az ezeréves városban. Na de lássuk a cikket!

Január 17-én immáron tizedszer indult operett gálával az újesztendő Kalocsán. Nem mondhatjuk, hogy zökkenőmentesen kezdődött, de igazi tapsviharral végződött a műsor – kétszer is!
Egy évtizeddel ezelőtt Kalocsáról indult hódító útjára a Pesti Magyar Operett Színpad hazánk minden létező pontján szeretettel fogadott és sikerrel futó produkciója, az operett gála. Az idei előadást a rendezvény előtt bő egy héttel vészjósló felhők látszottak beárnyékolni, kiderült ugyanis, hogy az eredetileg meghirdetett helyszínen (vagyis a sportcsarnokban) mégsem lehet megtartani az estet. Félig-meddig kényszerpályán mozogva ugyan, de „hazatért” a produkció a Szent István Gimnázium dísztermébe, ahonnan egykoron indult, idézte fel a társulat direktora, Szabó Árpád.

A KaloHírek portálon megjelent, teljes, fotós tudósítást elolvashatja ide kattintva!