Hirek

Sajtó: 2013 utolsó bemutatója

December 14-én újabb telt házas nézőtér előtt debütált az évad soron következő előadása, a “Ma éjjel szabad vagyok” című zenés bohózat. A télbe nyarat csempésző vígjáték több szempontból is különleges volt, 20-án jön a ráadás!

Kalocsai premier: 2013.12.14.

A KORONAfm100 helyi rádió és a KaloHírek portál is egybecsengően beszámolt arról, hogy a nagyérdemű vastapssal jutalmazta a parádés szereposztásban színpadra állított darabot.

Az előadás végén annak szőke bombázójára irányult a rivaldafény, hiszen csakúgy mint tavaly, Nyertes Zsuzsa művésznő ismét színházunk deszkáin ünnepelte a születésnapját.
Tavaly ugyanezen a napon Gergely Róbert és Harsányi Gábor, idén pedig Kautzky Armand, Koncz Gábor és Éless Béla oldalán játszott, és vehette át a társulat nevében ajándékozott virágcsokrot.
A vígjáték fogadtatásáról sajtó-rovatunkban olvashat, hallgathat többet, vagy “lájkolhatja” fotóinkat a Kalocsai Színház hivatalos közösségi oldalán! Ha lemaradt a darabról és “ma éjjel ön is szabad”, akkor irány a színház! Jegyek korlátozott számban még kaphatóak Fekete Antinál, a Kalocsa Gold Tours Utazási Irodában, vagy a helyszínen a pénztárnál.