Hirek

Gyermekműsor, musical-est és “Önagyságai”

Felpörögnek az események színházunkban az elkövetkező hetekben – és annak virtuális világában is! Íme, egy kis ízelítő az év hátralévő részéből!

Kezdjük a szolgálati közleménnyel, ami általában amolyan “szükséges rossz” hivatalos szinonimája, holott erről szó sincs! Történt ugyanis egy aprócska változás a jövő szombati “Őnagysága kabaréja” előadás szereposztását illetően. Az előzetesen meghirdetettel ellentétben ugyanis nem Ábel Anitát láthatja majd a színpadon november 15-én este, hanem Zakariás Éva Pro Theatro-díjas művésznőt, aki nem csak a színházak csillaga, de hangját is számtalan sikerfilmben és sorozatban hallhatja. Ő lesz a partnere Mérai Katalinnak, a Kalocsai Színházba hazajáró kedvencünknek, illetőleg a “Barátok közt” népszerű hazai sorozat Julijának, akivel legutóbb tavaly az évadzáró “Országomat egy csókért” zenés játékban találkozhatott. Ezúttal a huszadik század eleji pesti művészvilágot idézik meg, annak minden kedves dalával és női intrikájával.

Időrendben haladva a legifjabb színházbarátokat várjuk a “Róka Rudi házat épít” című mesejátékkal, amely a jövő generáció nagyérdeműjének, azaz az óvodás- és kisiskolás korosztálynak szóló előadás lesz november 20-án.

Végezetül pedig a szívünkhöz igazán közel álló műfajé, a musicalé lesz a főszerep egy estére, december 6-án. A Mikulás a Kalocsai Színházba hozza Baranyi Annamáriát, társulatunk alapítótagját és primadonnáját, Mádi Piroskát, Vágó Zsuzsit, Tóth Attilát és a Kalocsához (Mérai Katával egyetemben) ezer szállal kötődő Egyházi Gézát.

Folyamatos hírfolyamért érdemes barátkoznia velünk a “kék közösségi portálon” is, sok-sok infó-morzsát, fotót és videót talál idővonalunkon!