Hirek Hírek és események

December: musical, gyilkos, karácsony

Úgy szép az élet, ha zajlik… szokás mondani. Színházunkban pedig zajlott rendesen: musical-esttel indultunk, gyilkos után nyomoztunk, és megtörtént a várva várt bejelentés: az újév Kalocsán 2015-ben is operettgálával kezdődik! Jöjjenek a részletek!
December 6-án
a Mikulás egy nem mindennapi ajándékcsokorral lepte meg a musicalek kedvelőit. Elhozta nekik Kalocsára a műfaj legnagyobbjait Baranyi Annamáriát, Vágó Zsuzsit, társulatunk primadonnáját, Mádi Piroskát, a színházunkhoz ezer szállal kötődő Egyházi Gézát, és Tóth Attilát.

Ugyan néhány szék üresen maradt, a tavalyi előadáshoz képest szép számmal váltottak jegyet, az egy-egy üres szék látványát pedig feledtette az annál lelkesebb közönség. Jövőre jöhet a folytatás? Reméljük!

December 13-án hivatalosan is véget ért őszi-téli időszakra szóló előadásprogramunk az “Ön is lehet gyilkos” parádés, telt házas, két órán át harsány hahotázás övezte krimi-komédiával. Ennek fogadtatásáról többek között a KORONAfm100 rádió és a KaloHírek portálon olvashat többet!

Két meglepetéssel is készültünk – karácsonyhoz közeledvén. Az egyik, hogy az utolsó adventi vasárnapig tavaszi bérletet váltók között nyereményjátékot indítunk, amelyről hivatalos közösségi oldalunkon tudhat meg többet. A másik “nagy dobás” a bejelentés volt, miszerint 2015-ben is, Kalocsán immáron 11. alkalommal Újévi Operettgálával nyitjuk az esztendőt, amelyről ugyancsak Facebook-oldalunkon talál részleteket.

A viszontlátásig kívánunk békés, boldog, szeretetteljes ünnepeket, és sikerekben, eredményekben, meg persze színházi élményekben gazdag új esztendőt! Köszönjük, hogy idén sokat találkozunk, legyen ez így 2015-ben is!